Skip to main content

WC, kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuoneen puhdistussuihke

Nord Clean kylpyhuoneen puhdistussuihke on pH arvoltaan matala, 2,6, ja toimii siksi erityisen hyvin kylpyhuoneen ja kalkkijäämien puhdistamiseen. Tuote on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippumerkki ja tuotteessa on ihana eukalyptuksen tuoksu.

Nord Clean WC-raikastimet puhdistavat ja raikastavat WC-altaan tehokkaasti. Raikas, pitkään kestävä tuoksu. Geeli raikastin pakkaus sisältää raikastinta.

Happamat Nord Clean wc geelit puhdistavat ja poistavat tehokkaasti kalkkijäämiä matalan pH arvonsa (1-2) vuoksi. Geelit löytyvät kahdessa raikkaassa tuoksussa; metsäinen Pine ja raikas Ocean fresh. Muista neutralisoida tai huuhdella pinta pesun jälkeen.

Raikkaan eukalyptuksen tuoksuinen, klooria sisältävä Nord Clean valkaisugeeli on puolestaan vahvasti emäksinen puhdistusaine (pH 13) joka puhdistaa tehokkaasti niin wc pytyt, kaakelit ja lattiakaivot. Pesuaine on korkean pH arvonsa vuoksi erityisen tehokas rasvapohjaiseen likaan kuten saippuajäämiin ja ihon rasvalikaan. Valkaisee tekstiilit ja poistaa tahrat valkopyykistä. Valmistettu Suomessa.

Myös kylpyhuoneessa Nord Clean puhdistuskivi on toimiva pesuaine, jolla puhdistaa niin suihkuseinät kuin kaakelit.

Perinteinen Nord Clean pesusooda on emäksinen ja riittoisa pesuaine monipuoliseen kodin puhdistamiseen, toimii myös kylpyhuoneen puhdistamiseen. Siivouksessa jauhe sekoitetaan lämpimään veteen ohjeen mukaan.

Nord Clean viemärinavaaja

Nord Clean viemärirakeella tai putkenavaajaliuoksella avaat tukkeutuneet putket.

Nord Clean saunan pesuaine pesee saunan puhtaan raikkaaksi. Pesuaine on valmistettu Suomessa.

Nord Cleanista löytyy myös erilaisia WC-harjoja, kuurausharja sekä monikäyttöinen siivousharja esim. laattasaumojen, viemäreiden tai vaikka kahvinkeittimen pesuun.

Kätevät lattiakaivonsuojat, jotka auttavat pitämään lattiakaivon puhtaana pidempään sekä imukuppi viemärinavaaja.