Skip to main content

Pyykinpesu

Nord Cleanin pyykinhoidon valikoima tarjoaa erilaisia pyykinpesuaineita ja pyykinpesun apuvälineitä eri tarpeisiin. Merkin alta löydät niin pyykinpesunesteen, jauheen ja kapselit kuin pyykkietikat, pyykinkuivaustelineet ja pesupallot, joilla peset ja kuivatat pyykin vaivattomasti.

Nord Clean pyykinpesunestetiiviste pesee pyykin tahrattoman puhtaaksi. Se on riittoisa ja sopii niin valko- ja kirjopyykille. Pyykinpesuaineeseen ei ole lisätty väriaineita tai hajusteita, joten se sopii myös herkälle iholle. Pyykinpesuaineella on Pohjoismainen Allergia ja Astmaliiton merkki sekä EU-ympäristömerkki Ecolabel.

Nord Clean pyykinpesujauhe on niin valko- kuin kirjopyykille sopiva pyykinpesujauhetiiviste. Tuotteeseen ei ole lisätty väriaineita tai hajusteita, ja sillä on Pohjoismainen Allergia ja Astmaliiton merkki sekä EU-ympäristömerkki Ecolabel.

Näppärät Nord Clean pyykinpesukapselit valko- ja kirjopyykille ovat helppokäyttöisiä ja näppäriä; yksi kapseli lisätään pyykin joukkoon pesukoneeseen, muuta annostelua ei tarvita. Myös pyykinpesukapselit sopivat herkälle iholle koska ne eivät sisällä väriaineita tai lisättyjä tuoksuja. Tuotteella on Pohjoismainen Allergia ja Astmaliiton merkki sekä EU-ympäristömerkki Ecolabel.

Pyykinpesun pesutehoa voi parantaa entisestään Nord Clean pesusoodalla lisäämällä jauhetta pyykin sekaan. Sillä pehmentää myös veden.

Nord Clean huuhteluaineet tuovat pyykkiin pehmeyttä, vähentävät sähköisyyttä ja jättävät ihanan, raikkaan ja keveän tuoksun.

Nord Clean pyykkietikat löytyvät kahdessa raikkaassa tuoksussa; puhdas puuvilla ja lime & bergamot. Ne raikastavat niin pyykinpesukoneen kuin pyykin ja sopivat erityisesti urheiluvaatteiden pesuun koska auttavat tehokkaasti poistamaan ikäviä hien hajuja.

Nord Clean tahranpoistosuihke on näppärä, pieni suihke rasvatahrojen poistoon tekstiileistä.

Nord Clean värinkerääjäliinat ehkäisevät pyykin värjäytymistä ja säästävät näin energiaa kun pyykin lajittelun tarve vähenee eikä tarvitse pestä vajaita koneita.

Sitruunahapolla raikastat pyykinpesukoneen helposti. Annostele 1,3 dl sitruunahappoa pesuainelokeroon, pese kone tyhjänä ilman esipesua 90-95 asteen pesuohjelmalla. Toista sama pesuohjelma jauhemaisella pesuaineella lian poistamiseksi.

Kuivuripallot nostavat pyykkiä kuivausrummussa, jolloin ne vähentävät pyykin kuivumisaikaa ja siten säästävät energiaa. Pallot myös pehmentävät pyykin ja niistä poistuu staattinen sähkö. Karvankerääjät puolestaan keräävät karvat ja hiukset vaatteista pesun yhteydessä.

Nord Clean kuivaustelineitä, pyykkipoikia, pesupusseja, vaateharjoja, silityslautoja ja henkareita löytyy moneen eri tarkoitukseen, ja pyykkikoreihin keräät likapyykit odottamaan pesua.

Nord Clean nukkaimurilla poistat nukan ja nypyt helposti tekstiileistä.