Skip to main content

Keittiö

Keittiö on usein kodin tärkein tila, jossa vietetään paljon aikaa ja sen halutaan olevan puhdas ja raikas. Nord Cleanilta löytyy niin puhdistusaineet ja välineet keittiön helppoon ja nopeaan ylläpitosiivoukseen kuin kodinkoneiden syväpuhdistukseen.

Nord Clean keittiön puhdistussuihke sitruunan tuoksulla. Tehoaa korkean pH arvonsa (9,5) ansiosta erityisesti rasvatahroihin. Tuote on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippumerkki. Pullo on valmistettu kierrätysmuovista.

Nord Clean astianpesuaineet pesevät astiat kirkkaan puhtaiksi. Löytyy hajusteettomana sekä sitruunan ja raikkaan Fresh tuoksuisena

Nord Clean patapesimet, karhunkieli ja teräsvilla helpottavat kattiloiden ja pannujen pesua.

Puhdistusterillä irrotat vaikeimmatkin liat. Tiskiharja kuivuu ilmavasti tiskiharjatelineessä.

Nord Clean sitruunahapolla puhdistat kalkkisaostumat helposti ja luonnollisesti esim monesta keittiön laitteesta kuten astianpesukoneesta ja vedenkeittimestä

Nord Clean pesusooda on emäksinen ja riittoisa pesuaine monipuoliseen kodin puhdistamiseen, toimii myös keittiössä esim laattojen ja hellan puhdistamiseen jolloin jauhe sekoitetaan veteen ohjeen mukaan.

Nord Clean puhdistuskivi on riittoisa, monipuolinen puhdistusaine lähes kaikille kodin pinnoille. Keittiössä puhdistuskivellä puhdistaa esim. liesitason ja pesualtaan kuten myös välitilan ja astioiden pinttymät.